Hvordan velge beste luftrenser til ditt bruk?

ACA luftrensere er tilpasset både små og store boliger, samt ulike typer næringslokaler. Slik velger du den beste luftrenseren til akkurat ditt bruk.

ACA Always Clean Air AS har to egenutviklede luftrensere i Heim-serien: ACA Breheimen og ACA Reinheimen.

Begge to kombinerer moderne luftrensing- og filtreringsteknologi for å sikre et best mulig inneklima med minst mulig svevestøv, bakterier og virus. Luftrenserne reduserer i tillegg helseskadelige gasser og ubehagelig lukt.

Beste luftrenser for næringslokaler

ACA Breheimen passer best i større kontorlandskap, større oppholdsrom, offentlige bygg som for eksempel bibliotek, og forretningslokaler som for eksempel butikker, kjøpesenter og større møterom og konferanselokaler.

Luftrenseren fjerner blant annet støv, pollen og andre partikler fra innelufta. Den fanger også opp bakterier og virus.

De gode egenskapene gir ansatte en bedre arbeidshverdag – noe som igjen kan gi både mindre sykefravær og høyere produktivitet. Bedre luftkvalitet kan også gi mer fornøyde kunder i tilfeller der ACA Breheimen brukes i butikker og andre forretningslokaler.

Med en kapasitet på inntil 85 m2, er den stor nok for de fleste. Er lokalet større, er det enkelt å utvide kapasiteten ved å koble flere enheter sammen via en egen app.

Denne luftrenseren har en utrolig flott utførelse i lakkert hvit farge, og stor touchskjerm med diskrete farger på toppen.

Den er enkel å bruke, svært effektiv og kan fjernstyres med app gjennom telefonen din.

Luftrenseren kommer svært godt ut i tester, blant annet fra Mycoteam, som i en test i 2022 konkluderte med at 49 % av partiklene i lufta var borte etter 30 minutter, og at så godt som alle partikler var fjernet etter tre timers bruk.

Se mer om ACA Breheimen

aca breheimen luftrenser og en mobil med app
ACA Breheimen er den beste luftrenseren vår til næringslokaler.

Beste luftrenser for boliger

ACA Reinheimen passer best i soverom og andre små oppholdsrom. Den kan også brukes i cellekontorer.

Luftrenseren er liten og lett, og passer derfor godt til å ha med seg på reise. Den er derfor et godt valg for blant andre mosjonister og toppidrettsutøvere som ønsker renest mulig luft på treningssamlinger.

Luftrenseren fjerner blant annet støv, pollen og andre partikler fra lufta der du oppholder deg. Den fanger også opp bakterier og virus, og gjør det enklere for deg å unngå å bli syk på grunn av luftbåren smitte. ACA Reinheimen passer perfekt for pollenallergikere og astmatikere.

Med en kapasitet på inntil 35 m2, er luftrenseren stor nok for de fleste oppholdsrom i boliger. Hvis du likevel har behov for å rense lufta i større rom, kan kapasiteten enkelt økes ved å koble flere enheter sammen.

Fargen er kritthvit som bare snøen i de norske nasjonalparkene kan være. Den er derfor en estetisk vinner.

Luftrenseren er også svært enkel i bruk.

Også denne luftrenseren er testet av norske Mycoteam, og kommer like godt ut i test (49 % reduksjon av partikler etter 30 minutter, og så godt som 100 % fjerning av partikler etter tre timers bruk).

Se mer om ACA Reinheimen

ACA Reinheimen, luftrenser til små rom og logo til skiforbunde
ACA Reinheimen er en luftrenser som passer godt til soverom og andre små rom.

Andre gode luftrensere

I tillegg til våre egenutviklede ACA Heim-modeller, har vi også andre luftrensere med mer spesielle bruksområder. Purafil Purashield 500 er beregnet til svært store lokaler som stiller helt spesielle krav til ren luft, og Purafil Purashield Mini er en modell som er laget for bruk i personbiler og minibusser.

Se komplett utvalg av luftrensere