Våre luftrensere

ACA heim serien består av 2 varianter:

  • ACA Breheimen
  • ACA Reinheimen

Nedenfor tar vi for oss de forskjellige variantene slik at det blir enklere for deg å vurdere hvilken renser som passer deg best.

ACA Breheimen

ACA Breheimen har utrolig flott utførelse i lakkert hvit farge, og stor touchskjerm med diskrete farger på toppen. Den er enkel å bruke, er svært effektiv og kan fjernstyres med app gjennom telefonen din. Denne renseren er perfekt for deg som har større forretningslokaler, for flere apparater kan parres, og settes sammen i grupper. Du vil også ha fullstendig kontroll gjennom appen.

Passer best i større kontorlandskap, hus, større oppholdsrom og sammen i grupper med flere apparater av samme type.

Enkel å flytte pga dens hjul, ingen blinkende lys, og diskret i utførelsen.

Fjerner støv, gir deg bedre arbeidsdag, et ekte HEPA-filter, indikatorer, touchskjerm, avslått lys for kveldsjobbing, temperaturmåler og luftfuktighetsmåler.

ACA Breheimen kan parres med hverandre om du har flere apparater og også med ACA Reinheimen via app.


ACA Reinheimen

ACA Reinheimen har Wi-Fi og kan styres med egen app fra hvor du enn er, og når du skulle ønske det. Fargen er kritthvit som bare snøen i de norske nasjonalparkene kan være. Den er enkel å bruke og ekstremt effektiv. Denne renseren er perfekt for den absolutte vinneren hvor det estetiske også er viktig ved siden av muligheten for å forhåndsinnstilt og fjernstyre via app..

Passer best i soverom, for allergikere, kontorarbeidere, mosjonister og toppidrettsutøvere.

Enkel å ta med seg, ingen blinkende lys, og svært stillegående.

Fjerner støv, gir deg bedre søvn, EPA-filter, indikator, touchskjerm, avslått lys for nattesøvn, temperaturmåler og luftfuktighetsmåler.

ACA Reinheimen kan parres med hverandre om du har flere apparater og også med ACA Breheimen via app.