SWIX og ACA forlenger samarbeidsavtale

15.10.2019

SWIX Sports og ACA Always Clean Air AS har samarbeidet om bedre inneklima for skismørere i deres smøreboder siden sommeren 2016, og nå deler vi erfaringer frem mot Vinter-OL i Peking i 2022.

- Klart det er viktig å til stadighet ligge foran i prosessen for et bedret inneklima på arbeidsplassen også for skismørerne rundt i det ganske land. Det være seg for alle fra hobbysmørere til profesjonelle smørere for landslag og verdens beste utøvere, sier Ole Johnny Haugen, daglig leder ved ACA Always Clean Air AS.

 

SWIXs Racingsjef i Norge, Henrik Johnsen, har hele tida vært klar på at apparatene fra ACA gir en markant forskjell inne i kabinene de timene det virkelig står på som verst; - Merker at ACAs apparater bidrar til et langt lettere inneklima og hodet blir klarere etter en helg om man setter disse effektivt i gang under hele oppholdet. SWIX er veldig fornøyde med ACA, og vi satser sammen videre!0

SWIX Racingsjef i Norge; Henrik Johnsen 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

 
Utvalgt innlegg

NSSFs smøretrailer med ACA

October 23, 2017

1/7
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv