Natrudstilen/Beitostølen

10.11.2016

Det er med ydmyk stolthet vi kan dele at Swix Sport og ACA Luftrens nå har besluttet å starte et samarbeide. Swix har over tid testet våre rensere grundig i svært tøffe miljøer, men nåløyet for et samarbeid gikk likevel igjennom.
Swix er en norsk produsent av skismøring, skistaver, skibekledning og annet skitilbehør med hovedkontor på Lillehammer. Produkter fra Swix er å finne hos forhandlere av skiutstyr verden over, og de brukes av både norske og internasjonale utøvere i verdenstoppen i ulike ski-disipliner.

For ACA Luftrens er dette nok et bevis på våre maskiners kvaliteter, og sammen med Swix Sport blir vi enda sterkere markert.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og takker for tilliten!

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Please reload

 
Utvalgt innlegg

NSSFs smøretrailer med ACA

October 23, 2017

1/7
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv