Team Kjeldstad og ACA i samarbeid


Team Kjeldstad og ACA Luftrens kommer de neste sesongene til å samarbeide i et felles prosjekt for å holde utøverne friske gjennom flere tiltalt. Å holde optimal luftkvalitet blir et av leddene.

Utøverne for 2018/12019, er:

Jenter: Synne Findal Skar- @synneskarr Ida Lien (ny) - @idalien Randi Sollid Nordvang- @randisn Une Kvelvane - @unekvelvane Kristin Sande - @kristinsande Kjersti Kvistad Dengerud (ny)- @kjerstidengerud Gutter: Kristoffer Jonsson - @jons_son Harald Øygard (ny) - @haraldoygard Petter Austberg Bjørn - @pbjoern Erlend Hokholt - @hokholt Lars Hammernes Leopold (ny) - @larsleopold Fredrik Bucher Johannesen (ny) - @fredrikbucher Hovedtrener: Martin Winger @m.g.winger


28 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus