Sloski bruker ACA for sitt smøreteam


Det Slovenske landslagets smøreteam har nå brukt ACA's luftrensere i sine smøreboder under FIS World Cup i over et år, og da vi stakk innom boden deres under WC i Ruka og senere på Lillehammer, gikk alle maskinene for full styrke.

- Vi bruker å kjøre ozone hver kveld, og lar maskinene gjøre jobben, sier sjefen Nejc Brodar. - Det er utrolig stor forskjell fra de andre bodene hos landene rundt oss her, og klart det er befriende å vite at lufta vår fører til at vi føler oss bedre etter at vi tar kvelden, også.

Vi ønsker gutta hos Sloski Cross Country Nordic Team lykke til utover sesongen!

Gutta i smørebodene til Sloski; Luka Gostincar Nejc Brodar Stefan Lichon Matija Rimahazi


14 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus