Tobias Svendsen Foss


Tobias Svendsen Foss er 20 år og kommer fra Lillehammer. Idretten er landeveissykling siden han var 14 år gammel. Han gikk ut fra NTG Lillehammer våren 2016. Han sykler frem til nyttår for Team Joker Icopal. Kommende sesong har han valgt å sykle for Uno-X Development Team.

Hans resultater for 2017:

 • Vinner av ungdomstrøyen i Tour of Norway

 • 26. plass Paris-Camembert (proffløp i frankrike)

 • 5. plass NM Tempo

 • 9. plass U23 NM

 • 7. plass GC Tour de L’avenir. (Nationscup)

 • 12. plass sammenlagt Grand Prix Priessnitz Spa (nationscup)

 • 17. plass VM tempo

Sesongen 2017 ble veldig god sesong for hans del. Vårsesongen var litt opp og ned i prestasjonene, men presterte fortsatt på et bra nivå. Utover mot høsten tok han ytterligere et par steg, og kjørte inn gode resultater. Blant annet en 7. plass sammenlagt i Tour de L’avenir inkludert en punktering på 3. etappe.

Sesongen 2018 sykles for Uno-X Development Team. Her vil han få en type kapteinsrolle, og kommer til å få muligheten til å kjøre litt mer på for å oppnå egne resultater. Hans hovedresultatmål for 2018 er:

 • Top 10 GC Tour of Noway – vinne ungdomstrøya

 • Top 3 GC Baby giroen (giro d’italia u23)

 • Top 3 GC Tour de l’avenir.

 • Gull NM Fellesstart U23

Vi ønsker han velkommen som ACA Sportsbruker, og ser frem til å bidra til å heve nivået for ambisjons-, og resultat.


13 visninger
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus