Persen deler erfaringen med sine ACA'er


Vibeke Persen har brukt våre ACA luftrensere i over et år nå. En ACA Clean Line M1002 og ACA Clean Line M501 Sport har kontinuerlig tatt seg av feil bakterier, og partikler. Hun har sendt sendt oss sin erfaring det første året.

"Tidligere, når jeg våknet og kjente meg sår og tett i halsen, var det alltid en selvfølge at det ble et treningsavbrekk på minst én uke. I løpet av en del år har luftveisplager også vært en utfordring når treningsarbeidet skulle legges ned.

Etter å ha prøvd ulike medisiner og behandlinger uten at dette løste seg, ble jeg anbefalt ACA's luftrensere, men var som folk flest skeptisk.

I løpet av bare uker var hals og pust betydelig bedre! Fraværsdagene minket fra 7-9 dager, og ned til bare 2-3 dager, og i løpet av de siste 5 månedene har jeg hatt kun 5 sykdomsdager. Dette gjør at jeg får lagt ned det treningsarbeidet som kreves, og luftrenseren har vært med på absolutt alt av samlinger og konkurranser fra dag 1!"

Takk, Vibeke. Vi ønsker deg masse lykke til denne sesongen!


39 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus