Nyheter fra vår samarbeidspartner, Farris


Som et ledd i vår kommende kampanje, ønsker vi innlede ved å dele vår samarbeidspartner i Ringnes, Farris Mineralvann, med deres herlige, nye smaker i henholdsvis "Bringebær & granateple", "Eple & Solbær" og "Naturell", "Sitron & sitrongress" og "Mango & papaya".

Disse vil du kunne få velge din 0.5l vannflaske blant, om du benytter deg av vår kampanje som starter mandag 23. oktober.

Farris er noe av det sunneste vi kan drikke, og er rikt på mineraler som kroppen har behov for. Kroppen tappes for disse mineralene i større eller mindre utstrekning, og de må derfor erstattes for at organismen skal kunne fungere normalt. Farris tilfører kroppen væske og mineraler helt kalorifritt.


15 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus