ACA Sportsbruker Vegard Øverli Berg


En av ACA's yngste, men likevel mest ambisiøse sportsutøvere, er Vegard Øverli Berg fra Buskerud. Den unge skiskytteren legger press på seg selv hver dag for å komme raskere frem i løypa, og selvsagt er derfor også ACA's luftrensere med overalt han ferdes.

Vegard har hatt allergi og astma fra før han var et år gammel. Han er allergisk mot "alt" av pollen, og det har selvfølgelig satt en stopper for trening om våren/sommeren. Han har blitt godt medisinert, men plagene har likevel vært merkbart på dager med stor pollenspredning.

Han har vært forholdsvis heldig og sluppet unna langvarige sykdomsavbrekk på vinterstid, men et dårligere grunnlag fra sommeren pga allergi og astma, har likevel hatt innvirkning på prestasjonene frem til nå. Han har nå brukt ACA's luftrenser siden i vår, og har hatt en merkbar effekt av dette. Han sover bedre, allergiplagene er lettere, og det er merkbart bedre luft på hybelen hans.

Vegard har også stort utbytte av å stå over renseren når han kommer inn etter trening på dager med stor pollenspredning. Han har vært så å si symptomfri hele sommeren og har ikke hatt avbrudd i treningen så langt!

Dette lover godt for vinteren, smiler Vegard!


13 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus