Ole Andreas Flotten


ACA Sportsbruker, Ole Andreas Flotten, har i år sølvmedalje fra stafetten i senior NM, 11. plass på fellesstarten i senior NM, samt en 6. og 7. fra norgescupen.

Han har delt sin erfaring med bruken denne sesongen.

"Jeg tok kontakt med ACA i slutten av november 2016. Da hadde jeg vært ute av trening i en måned grunnet sykdom. Når man har lagt ned veldig mange treningstimer gjennom våren og sommeren er det kjedelig å ikke kunne gå noen renn før jul grunnet sykdom. Dette påvirker motivasjonen og man blir ganske lei av den situasjonen man er i. Jeg søkte en måte å forbedre situasjonen jeg var i og samtidig unngå å havne der flere ganger. Etter en kort periode med ACA maskinen ble symptomene på sykdommen gradvis mer borte og jeg er helt sikker på at luftrenseren gjorde at veien tilbake til normal trening tok kortere tid. Utover i sesongen i år ble formen bedre og bedre og jeg hadde mine beste renn mot slutten av sesongen, uten en sykdomsdag etter jul.

Tidligere har jeg tidvis vært mye plaget med sykdom. Det kjedeligste som fins for en utøver som legger ned veldig mange treningstimer for å nå sine mål, er nettopp å bli syk. Mange avbrekk i den kontinuerlige treningen gjør at utviklingen ikke blir optimal, og dette gjør at det blir vanskeligere å oppnå sitt potensial som utøver. Tidligere hadde jeg mange dager der jeg våknet og kjente meg litt sår i halsen, når dette vedvarer blir man usikker og redd for at det skal utvikle seg til noe mer. Med ACA sin maskin har jeg ikke hatt en dag der jeg har våknet med en slik følelse, jeg våkner uthvilt og klar. Dette gjør noe med mentaliteten. Man trenger ikke være usikker og kjenne etter om det er noe rusk i kroppen, for man vet at ting er som det skal være. Da kan man trøkke til på treningsøktene hver dag.

På våren og inn mot sommeren har jeg tidligere år vært plaget av allergi. Disse plagene har til tider satt meg ut av trening og gjør at jeg blir tett og slapp. Så langt denne våren har disse plagene gått kraftig ned. Jeg er mindre tett i nesen, øynene klør ikke og jeg føler meg piggere. Det er en stor forbedring ikke kun på treningsøktene, men også i det daglige.

Jeg har nå brukt maskinen i et halvår. Den står på soverommet i leiligheten på Lillehammer og er alltid med uansett hvor jeg reiser. Nå gleder jeg meg til å få en sommer og høst med masse god trening uten å være redd for sykdom. Jeg er overbevist om at ACA maskinen kan hjelpe meg på veien mot å nå mine mål både kommende sesong og på lang sikt.

Ole Andreas"

Vi takker Ole Andreas for at han deler, og ønsker ham lykke til i sommer mot ny sesong i skiskyttersporet! KJØR PÅ! :-)


91 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus