Familien Halle Haugen


Familien Halle Haugen fra Stavern er svært aktive, og meriterte idrettsutøvere. De har brukt sine ACA'er i et drøyt halvår, og deler her sine erfaringer.

"Vi er en aktiv familie med fire barn som alle driver med friidrett og ski. Med min egen bakgrunn som toppidrettsutøver i friidrett, vet jeg at det er viktig å holde seg både frisk og skadefri om man skal yte på topp. To av de eldste har derimot astma og allergi, og var i flere år stadig vekk plaget med luftveisinfeksjoner som trakk ut i tid. Det kunne begynne med en liten forkjølelse vi trodde skulle gå fort over, men som likevel tok fem til seks uker. Dette skapte mye frustrasjon, og gikk utover daglig trening og konkurranser.

Til tross for at vi passet på forhold som å unngå smitte, medisinering, støvfrie rom og tørre klær etter trening, fikk vi ikke kontroll på gjentatte forkjølelser for spesielt Simen og Maren. Dette begynte å bli svært frustrerende for begge to, som gjerne ville både trene og konkurrere uten stadige avbrekk.

I høst leste jeg i bladet “Skisport” om ACA Luftrens. Vi tok så kontakt med ACA Luftrens for å høre om dette kunne være noe vi burde teste ut. Vi var nødt til å prøve ut nye veier for bli kvitt sykdomsproblematikken. Etter en positiv tilbakemelding, begynte vi å prøve ut ACA Luftrens høsten 2016. Vi var spente på resultatet siden vi gikk inn i en sykdomsutsatt årstid. Maren slet dessuten fortsatt med en lungebetennelsen hun hadde hatt siden sensommeren.

Vi fikk installert en ACA luftrenser på både Maren og Simens soverom. Vi tok også med oss luftrenseren opp på hytta når vi var der. Resultatet kom etter ganske kort tid. Forkjølelsene uteble så og si. Og om de ble forkjølet, gikk dette over etter bare noen få dager. Sår hals som ofte var starten på en infeksjon, forsvant kjapt.

Nå har vi hatt luftrenseren i litt over et halvt år, og det har vært en veldig positiv erfaring. Vi anbefaler alle som vil holde seg friske og raske, og som kanskje har astma/allergi i tillegg å bruke en ACA luftrenser."

Ved Gunhild Halle Haugen


165 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus