Vi flytter til acaluftrens.no


ACA Luftrens og Sircon Norge har inngått en samarbeidsavtale om ny hjemmeside, nettbutikk, chat, mail og dertil nyhetsbrev.

Til nå har du kanskje merket at vår hjemmeside til tider har vært tung å laste ned. Det kan selvfølgelig være flere grunner til dette, men tildels frustrerende tilbakemeldinger fra brukerne, gjør at vi nå tar tak i problematikken og engasjerer det trønderske selskapet Sircon for en utbedring. ACA'ene blir de samme kvalitetsmaskinene som tidligere, men nå slipper du altså å vente de ekstra sekundene for å se dem.

Håpet er en langt raskere, og bedre nettside for dere brukerne, og vil være på plass innen kort tid. MERK: den nye nettsiden vil også bære navnet acaluftrens.no. Vi kommer tilbake med tidspunktet for flyttingen.


21 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus