Sivert Bakken deler erfaringene av ACA


Sivert Bakken er et av Norges, og verdens absolutt største skiskyttertalenter.

Forrige sesong tok han blant annet flere gullmedaljer under Ungdoms-OL på Lillehammer. Våren og sommeren 2016 ble imidlertid sterkt preget av sykdom, noe som satte treningshverdagen og motivasjon på prøve.

Sivert tok kontakt med oss ACA i august 2016, og har hatt en fantastisk sesong resultatmessig med blant annet gull under Junior-VM og seier sammenlagt i Statkraft Jr. Cup.

Han har tatt seg tiden til å oppsummere erfaringene sine med ACA'ene denne sesongen.

- Nå drar det seg mot ny sesong og jeg ser veldig fram mot en sommer med mye god, og solid trening uten lange sykdomsavbrekk. Sommeren i fjor var preget av for lange pauser i treningen og kontinuteten i mengden ble ikke optimal. Etter at jeg begynte med ACA's luftrensere stoppet sykdomsavbrekkene og jeg fikk lagt ned en god treningsjobb i høst og tidlig vinter. Jeg har også, som første året etter jeg ble junior, ikke stått over ett eneste renn på grunn av sykdom.

- Med konkurranser over hele Norge og noen få i utlandet, varierer standarden på stedene vi bor relativt mye. En del er veldig bra, mens mange plasser blir det veldig betryggende å ha med seg luftrenseren. Alt ifra teppegulv, til dårlig ventilasjon og gamle overnattingssteder, kan være årsaker til at luftkvaliteten ikke alltid er på topp. Men med luftrenseren som alltid er med på turen, blir lufta tilnærmet lik som den hjemme.

- Det er ikke bare antall dager med sjukdom som har gått kraftig ned, men jeg har også merket stor forskjell på det mentale. Jeg trenger ikke gå rundt å være redd for å bli sjuk lenger. Jeg har merket hvordan luftrenseren funker og vet at om jeg har litt tendenser til sår hals, så går det en natt, toppen to, og en dag med treningsfri så er det bra igjen.

- Jeg bruker luftrenseren på soverommet, og jeg har derfor god luftkvalitet hver natt. En annen renser står i stua og sørger for at lufta er god der også. Dette hjelper både for min egen del og resten av familien, slik at det igjen begrenser smittefaren.

-Alt i alt har ACA Luftrens redusert faren for sykdom. Kraftig!

Vi takker Sivert for at han deler erfaringene, og ønsker lykke til i restitusjonen etter forrige sesong, og oppladningen til den kommende. Kjør på, Sivert!


205 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus