Gustav Willman Borvik fra Luleå HF


Den kraftige, offensive landslagsspilleren fra Lillehammer spiller nå ishockey i SuperElit for Luleå HF i Sverige. Som Draft Project, og med utsikter til en kontrakt med SHL i det fjerne, har den ambisiøse unggutten allerede nydt godt av en allergifri vår, og symptomfri sesong.

- Søvnkvaliteten har blitt mye bedre etter starten med ACA'ene, og jeg har fått mer overskudd som følge av dette! Dette er overskudd jeg nå kan legge på trening, hverdagsliv og knallharde matcher.

- Jeg trener mer, hardere og med langt høyere kvalitet. Jeg kan også føle en enorm bedring under allergisesongen. Hadde nesten ingen symptomer, og følte meg nesten ikke plaget av allergi. Det førte til at jeg kunne legge fullt fokus på sommertreningen, og dertil oppkjøring mot sesongen.

- Sesongen under ett har også fungert svært bra, og det synes også på resultater og generell fremgang. Nå som våren kommer med allergien føler jeg meg adskillig bedre rustet, og gruer meg ikke i det hele tatt!

Vi ønsker lykke til i sesongoppkjøringen! Kjør på, Gustav!

(Foto: Maxiprint)


231 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus