Norges Ishockeyforbund


Norges landslag i ishockey har de siste to sesongene brukt ACA's luftrensere i garderobene under privatlandskamper, kvalifiseringskamper til Olympisk Leker i Pyeong Chang og A-VM i ishockey. I sine forberedelser til A-VM er de nå på Lillehammer for privatlandskamper mot Tyskland.

Av ACA's aller lengste sportsbrukere finner vi Daniel Sørvik, HC Litvinov (tidligere VIF Hockey og GC Küsnacht Lions) og keeper Lars Haugen, Färjestad BK (tidligere Dinamo Minsk). Begge er selvsagte valg ved uttak til landslagssamlinger, og gir svært positive tilbakemeldinger for hva ACA'ene betyr for deres hverdag mot symptomer, sykdom og allergi.

- Klart det har utrolig mye å si å kunne holde symptomene på armlengdes avstand. Det å merke andre på laget bli syke, mens man selv går klar for problemene, medvirker selvsagt til en langt enklere treningshverdag, smiler Lars Haugen

- Før slet jeg voldsomt med allergien både underveis i sesongen, og nå på vårparten, men det er helt borte. Medisiner har jeg ihvertfall sluttet å benytte meg av; noe som var en klar nødvendighet tidligere, forteller Daniel Sørvik.

Nå ligger noen privatlandskamper på Hamar og en tur til Tsjekkia, nær hjemmearenaen til Daniel Sørvik, på programmet. Deretter går turen til A-VM i Frankrike.

ACA ønsker lykke til for såvel våre to sportsbrukere, som resten av landslaget.


49 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus