Selger søkes


ACA Always Clean Air AS er et norsk aksjeselskap som selger effektive luftrensere til bedrifter/kontorer, barnehager, idrettslag og toppidrettsutøvere.

Selskapet har samarbeidsavtaler med kjente merker som Madshus, Swix, Rossignol og Antibac, er medlemmer av Norges Skiforbund Skipool, Norges Skiskytterforbund Biathlom Pool, det Slovenske Skiforbundet Sloski og Norges Roforbund i tillegg til svært profilerte utvøvere som vil kunne hjelpe som referanser under salgsprosessen.

Vi er nå på jakt etter to dyktige salgskonsulenter med egne salgsfirma til å selge våre suverene luftrensere til bedriftsmarkedet, privatmarkedet, barnehager, idrettslag og sportsutøvere i Osloregionen. Du vil ha ansvaret for hele salgsprosessen, og arbeidet vil hovedsakelig foregå ved oppsøkende henvendelse. Oppstart snarest

Arbeidsoppgaver: Kontakte norske bedrifter og idrettslag hovedsakelig Mulighet for både å kunne jobb i team og individuelt Salg både til nye og eksisterende kunder Forholde deg med diskresjon mot kjente idrettsutøvere

Hva ønsker vi av deg: Du er positiv, blid og omgjengelig Du har god muntlig fremstillingsevne og snakker flytende norsk eller svensk Du har tidligere salgserfaring, eller har en selger "i deg" Du er ryddig Du må kunne disponere egen bil Du har høyt aktivitetsnivå Du har troen på deg selv, lysten og viljen til å lykkes. Alder eller tidligere spesiell fagerfaring er ingen hindring

Hva får du av oss: Anerkjente produkter med kjente, og gode referanser Frihet til å bestemme din egen arbeidstid God opplæring Provisjonsbasert lønn Godt arbeidsmiljø Muligheten for å lykkes!

Attester og referanser vil vi eventuelt be om senere.

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS Storgata 86 2615 LILLEHAMMER Norge Telefon: 413 88 823 E-post: post@luftrens.no

Oppstart snarest


24 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus