Gjøran Tefres leserbrev fra Latvia


Gjøran Tefre er sammen med sitt Team LeasePlan Tigers i Madona, Latvia.

Han har tatt seg tid til å dele hvordan hverdagen er under slike reiser, og hvilke forskjeller en får med ACA på reisen.

"Ute på tur, og spesielt enkelte stader som Latvia, er det enkelt å merke stor forskjell før og etter bruk av ACA. Latvia er et land med mykje industri og tåke som gjer lufta veldig tung, og ofte forurenset. Også standaren på hotella vi bruker, er under det som er å finne i Norge. Slik som no, så bur vi i en gammal låve som er ombygd til hotel. Her er det mykje gamle tepper, senger og radiatorer i et ellers veldig gammalt hus. Det merkes veldig godt på inneklimaet, og med den litt spesielle lufta ute er det ikkje alltid like bra å berre lufte heller.

Dermed har eg skjønt, og merka at å ha ACA'en med på tur, spesielt til slike steder, gjer en vanvittig forskjell. Lufta på rommet blir rein og klar, samtidig som støv og lukt fra gamle hotellrom forsvinner. Forskjellen er vanvittig, og må berre prøvast for å gi en forståelse av kor dårlig lufta kan vere, og kor god den bør vere.

Lagkompisane mine er og imponert og komentera det flittig når den har stått på i et nytt rom. Det er en god følelse å vite at man tar vare på helsa, og forbereder seg optimalt til konkurranser! Det blir ei tøff helg med sprint, 10 klassisk og 15 skate jaktstart på tunge forhold i tåke og regnvær. Men vi er klare, og nyter godt av fordelen ACA'en gir oss før vi skal ut å vise kem som er sjef!"

Vi sier tusen takk for reisebrevet, og forventer som vanlig en Gjøran Tefre blottet for bremser når innsatsen skal ytes! KJØR PÅ, GJØRAN!


96 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus