Vegard Bjerkreim Nilsen | Langrenn


Vegard Bjerkreim Nilsen går denne sesongen for Lillehammer Skiklub.

Han har hatt en meget god sesongoppkjøring så langt, og holdt sykdom og symptomer på behørig avstand.

-Klart det blir langt mer motiverende når man får en mer effektiv restitusjon av ACA's luftrensere gjennom bedre inneklima og tyngre søvn, samt at symptomer av ulike slags sykdomsvarianter blir fraværende. Da lengter en bare til snøen kommer, og konkurransene kan sette resultatet av all treningen på tavla, smiler det talentfulle råskinnet etter nok ei knallhardt treningsøkt på Birkebeineren Skistadion i Lillehammer.

I mellomtida trener også Vegard opp ryggen etter operasjonen i vår, men føler nå at sesongoppkjøringen er der den skal være før snøen legger seg. Vi ønsker Vegard lykke til, og ønsker en symptomsfri sesong med oss i ACA Luftrens!


33 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus