Bedre inneklima = mindre fravær


Hamar Media avd Lillehammer har investert i ACA’s luftrensere både på sine kontorer, produksjonslokaler og showrom. - Som sertifisert Miljøfyrtårn blir det en naturlig prioritet for såvel våre ansatte som kundene. De blir rett og slett møtt med bedre service og mindre fravær, mener daglig leder Henning Evensen. - Det kreves høyt tempo og effektivitet i det daglige, så at vi som jobber her vil få et sunt inneklima gjennom ren luft, blir en viktig hjørnestein for samlet trivsel på jobben. Salgskonsulent Lars Hammerseng mener også dagen da ACA’s luftrensere "kom i hus” har blitt som en merkedag å regne. Han er vant til å være svært preget av sin pollenallergi og dertil tung medisinering, sløvhet og trøtthet. Nå er arbeidsdagen en helt annen gjennom ennærmest symptomsfri hverdag uten medisinering overhodet. - Det er rett og slett en revolusjon i min hverdag, sier Lars Hammerseng. - Nå er det minimalt med symptomer og kontoret blir som et fristed hvor man gjerne stikker nedom i helgene et par timer for liksom ”å hente seg inn igjen”, gliser han. Nå trener jeg til og med jevnlig ute i skauen selv om det er midt i pollensesongen, og det er litt utrolig, fortsetter han.Vi ser fram til å fortsette samarbeidet med det som er regionens absolutte markedsleder på profileringsprodukter, klær, utstillingsmateriell, bildekor, skiltsystemer, firmagaver og generell grafisk design.”


96 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus