Ungt skipar | Skiskyting/langrenn


Kommende sesongs oppkjøring er allerede godt i gang for vinterhalvårets utøvere, og for Thomas Gifstad og Mathea Tofte er dette intet unntak. De får likevel helt nye utfordringer på hver sin måte; Mathea er ferdig med tre års skolegang ved Skiskytterlinjen på NTG Lillehammer, og ble nå i vår tatt ut til Utviklingslandslaget med Roger Grubben og "Lesja-Ekspressen" Tora Berger som trenere. -Klart det blir spennende å kunne satse 100% på skiskyting med maksimal fokus og veiledning uten skolegang; så å fortsette å holde sykdommer på avstand blir viktigere enn noen gang, stråler Mathea Tofte.

For Thomas, som er langdistanseløper på ski, blir utfordringen formidabel etter å ha blitt medlem av det tyske laget Team Forever Nordic. - Forrige sommer lovet alt så bra, men sykdommer slo meg ut på sensommeren som lyn fra klar himmel.

Det var da jeg kontaktet dere i ACA Luftrens, smiler Thomas Gifstad lurt. For brått snudde den frustrerende tiden til en totalt sykdomsfri tilværelse ut sesongen.

- Resten av sesongen ble svært oppløftende uten spor av sykdom, og luftrenseren fulgte med meg absolutt overalt, såvel her hjemme som ute i Europa. - Det beste er kanskje likevel at jeg ikke kjenner noe til allergien med denne luftrenseren ved min side. Det betyr at sesongen kan starte halvannen måned før enn tidligere har vært tilfelle, og studiene har gått som en lek. Allergifri, skadefri og sykdomsfri; klart det er en perfekt tilværelse, smiler Thomas.

Vi ønsker dem begge en fantastisk sesongoppkjøring, og lykke til med sine kommende utfordringer!

Kjør på! :-)


16 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus