SWIX Racing Service i Oberstdorf


Også for skismørerne er Tour de Ski et massivt arrangement. Intet unntak for de profesjonelle skismørerne til SWIX Racingservice Norge med Morten Sætha i spissen. Denne sesongen har SWIX begynt å bruke ACA's luftrensere i sine smøreboder, og deres tilstedeværelse har blitt like naturlig som ethvert annet nytteverktøy. ACA's luftrensere bidrar til langt lettere luft og renser unna farlige fluorgasser for såvel smørerne og deres skitestere som utøvere som kommer innom. ACA'ene går for fullt både dag og natt. I tillegg kjøres det ozonebehandling over natten. Vi takker Morten Sætha for oppdateringen, og håper utøverne også drar god nytte av en mer opplagte, og konsentrerte skismørere. – her: Oberstdorf, Germany.


7 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus