Jens Petter Toresen | Skiskyting


Jens Petter Toresen ble ferdig på NTG Lillehammer våren 2015, og går nå for BSK Elite.

Detaljer er svært viktig i idrett i dag, og kanskje ekstra i skiskyting med kombinasjonen av teknikk, konsentrasjon og fysikk. Det passer Jens Petter perfekt, og midt oppe i alt har arbeid mot skader og generell sjukdom kombinert med maksimal restitusjon hatt topp prioritet hele tiden. Derfor ble det nok naturlig at Jens Petter skiftet ut sin ordinære luftrenser med skikkelig vare fra ACA Luftrens.

Han har tatt seg tid til å skrive noen ord om erfaringen så langt, og ble med på at vi kunne ta noen bilder under en treningsøkt på Birkebeineren Skistadion.

"Etter jeg fikk tak i ACA's luftrenser, og byttet ut den gamle jeg hadde i huset, har treningshverdagen føltes mye tryggere og lettere. Maskinen gjør at jeg sovner lettere og får mer igjen for timene jeg skal restituere, og ikke minst trener! Jeg føler meg mye bedre til livs, mer uthvilt for, og på trening samt at jeg har lettere for å holde fokus og konsentrasjon på teknikk. Kvaliteten på timene jeg legger ned har gått vesentlig opp, og jeg får forhåpentligvis uttelling når sesongen etterhvert starter til vinteren.De gangene jeg har hatt luftrenseren med meg har jeg hele tiden holdt meg fullstendig sykdomsfri, samtidig som jeg har også fått erfare hvordan det kan være uten maskinen. Da ligger ikke symptomene langt unna. Luftrenseren har derfor blitt til et «må ha-et must» for meg. Den gir trygghet, og senker skuldrene for "stress" i forhold til sykdom og restitusjon. Jeg ser frem til å ha den med til de forskjellige stedene jeg kommer til under sesongen, hvor det kan være meget varierende i luftkvalitet på overnattingsstedene.

Jeg både håper og tror at luftrenseren kan være med å løfte meg de siste hakkene som skiskytter, og hjelpe meg til å gjøre det mulig å nå målene mine."

Takker Jens Petter for at han tok seg tiden med dele erfaringen, og ønsker han lykke til i sesongoppkjøringen. KJØR PÅ!


26 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus