Daniel Kristiansen | Freeski


Daniel Kristiansen er Freeski'er, og tidligere elev/utøver ved NTG Lillehammer. Han har vært en periode ute med skade, men satser nå igjen for fullt. Daniel ønsker å dele sine erfaringer av bruken med sin ACA, og har sendt oss noen ord. :-) "ACA's luftrenser har hjulpet meg på utallige måter. For to år siden slet jeg mye med sykdom, men ved hjelp av ACA kom jeg meg raskt tilbake i form. Den holdt luften på rommet mitt ren, og hjalp meg med å få tilbake den energien jeg trengte. Jeg tror ikke det hadde vært mulig for meg å komme meg på beina så fort uten min luftrenser fra ACA.

Ren luft er viktigere enn man tror! Etter jeg startet å bruke min ACA har hoste, hodepine, symptomer og sykdom minsket betraktelig. Jeg merker også at kropp og sinn er mer opplagt. ACA's luftrensere er veldig lette å bruke, og samtidig veldig effektive! Etter å ha brukt ACA's luftrenser på daglig basis i flere år kan jeg trygt si at det er et av de viktigste faktorene når det kommer til min kamp mot sykdom! Anbefaler ACA til ALLE som enten sliter med allergi, mye sykdom eller rett og slett dårlig inneklima. ACA funket for meg og vil nok også funke for deg!" Takker Daniel for ei veldig fin tilbakemelding, ønsker han lykke til utover i sesongen. Men hold deg unna skader, Daniel! De hoppene du utfører setter hjertet vårt i halsen. ;-)


23 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus