Ny avtale med Skiskytterforbundet


En ny samarbeidspartner for ACA Luftrens AS ble endelig klar når avtalen med Norges Skiskytterforbund og Norwegian Biathlon Pool ble undertegnet i helgen.

- Å kunne jobbe tett, og direkte mot de beste, strategiske aktørene er svært viktig for både effektivitetens, og resultatets del, sier Tobias Dahl Fenre, Utviklingssjef i NSSF. Effektiviteten av ACA'ene, resultatet etter tester i smørebodene og tilbakemeldingene fra utøvere ble utslagsgivende for avtalens initiativ, enighet og fullbyrdelse.

Før avtalens undertegnelse, hadde ACA allerede personlige avtaler med sju individuelle utøvere på skiskytternes landslag. Dette blir nå utvidet til også å gjelde smøretraileren når landslaget er ute på reise for IBU World Cup. Avtalen varer til etter OL i PyeongChang, og derettter sesongen for 2019.

Vi gleder oss til fortsettelsen!


17 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus