Sterke resultater av ACAs superbrukere


Svært gode resultater for ACA's superbrukere under Norgescupen på Ål i dag! Gratulerer til Sivert Bakken, som vant sin klasse M19, med Håkon Hjelstuen på bronseplassen i Norges Cupen på Ål i Telemark.

Ole Andreas Flotten gikk inn til en flott 41.plass for Menn Senior. Samtidig gikk Mathea Tofte inn til en kjempefin 9.plass i klassen K20/21 og Kristoffer Jonsson tok en fantastisk 2.plass og Jens Petter Toresen en 56.plass i klassen M20/21. Kristoffer Sørnes tok en rå 4.plass, Simen Hårstad en 10.plass og Johan-Olav Smørdal Botn på 13.plass i klassen M18.

Gratulerer samtlige utøvere og superbrukere med resultatene, og håper det ga en skikkelig positiv smak, og ga verdifulle erfaringer for videre karriere. KJØR PÅ!


4 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus