Engas siste GET-match i Jordal Amfi


Så er det klart for siste Get-match i Norges hockeystorstue; Jordal Amfi. Kveldens match mellom VIF Hockey og Frisk Asker har vært utsolgt for lenge siden, og mange følelser både blant spillere og tilskuere vil være i full sving. Jordal Amfi ble opprinnelig bygd til de Olympisk Leker i Oslo 1952, og ble senere lagt tak over. Siden har Jordal Amfi nærmest blitt et begrep innen norsk hockey, og når tidens tann nå er så fortært at et helt nytt hockeyanlegg snart vil erstatte det ærverdige idrettsklenodiet, er det nok mange som både har en erkjennende og bedrøvelig følelse. ACA var i dag i garderoben på Jordal Amfi for siste gang, og takker for et minneverdig følge så langt... La oss samtidig ønske iskrigerne fra VIF Hockey lykke til i ettermiddagens match! KJØR PÅ!


5 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus