Lars Haugen | Ishockey, Färjestad BK


Vi vil gratulere vår superbruker gjennom flere år, Lars Haugen. Både med bestemannspremien under kveldens kamp på Jordal Amfi, og å bli kvalifisert til de Olympiske Leker i Pyeongchang 2018. Lars Haugen slet med allergien før han begynte å bruke ACA's luftrensere helt tilbake i 2014, men har blitt kvitt de største allergiplagene, fått en langt bedre pust og har ingen sykdom lengre. Dette er selvfølgelig viktige momenter for en som har idrettsprestasjoner som jobb, og Lars er intet unntak. På en måte er en ishockeykeeper litt som skiskyting; vi kan være ekstremt aktive over perioder, mens andre blir vi stående stille. Da gjelder det å være konsentrert og klar for oppgaven, smiler Lars. Til daglig er Lars Haugen keeper for SHL-klubben Färjestad BK, og ser frem til å få igang sesongen der borte. Luftrenserne er med meg i tykt og tynt; en kan godt kalle dem min sikre følgesvenner, avslutter Lars. Vi ønsker Lars Haugen lykke til i den Svenske eliteserien!

Merk: Norges Ishockeylandslag er klare for de Olympiske Leker i Pyeongchang 2018 etter å ha vunnet sin kvalifiseringspulje i Oslo denne uken. ACA's luftrenserne har som vanlig renset luften i garderoben deres under turneringen. :-)


12 visninger
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

ACA ALWAYS CLEAN AIR AS

© 2016 by DesignSirkus