Om ACA Luftrensere

ACA Always Clean Air AS ble etablert sommeren 2012 med et ønske å om å gi alle gode forutsetninger i forhold til å skape et så optimalt inneklima som mulig.  Vi vet at et godt inneklima fremmer prestasjonsevnen, og tanken var å legge til rette for at hver og en enklere kan utvikle sitt talent, skape positivitet og kreativitet i et korrekt renset inneklima. Ikke minst vil dette være med å stimulere til en forbedret livsstil!

Når vi skulle utvikle ACA luftrenser så vi det som viktig å tilfredsstille følgende kriterier:

  1. ACA må ha en praktisk størrelse og vekt.
  2. ACA må være svært enkle å betjene.
  3. ACA må være effektive.
  4. ACA må være energigjerrige.
  5. ACA må ha et minimalt støynivå.
  6. ACA må ha en pris som oppleves som fordelaktig for forbruker, uten å måtte gå på akkord med ovennevnte kvaliteter.

For å oppnå en optimal kvalitet må alle komponentene jobbe effektivt sammen.  Produktene er således utviklet og satt sammen av kvalitetskomponenter.  Det er dette som utgjør forskjellen fra en alminnelig luftrenser til en ACA luftrenser. Et kvalitetsprodukt på øverste hylle blant luftrensere, med gode partikkelfilter, kullfilter og UV-lampe.

Visjonen er at symptomer av sykdom og allergiske plager ikke skal hemme den enkeltes drømmer og utvikling.  Her vil en ACA luftrenser kunne være med å gjøre en forskjell, med tanke på et bedre inneklima.

ACA Always Clean Air har kunder blant sykehus, dyrleger, tatoveringssalonger, bedriftskontorer, tannleger, mosjonister, toppidrettsutøvere, smøreboder og allergikere.

Vi har avtaler med verdens beste idrettsutøvere, og strategiske samarbeidspartnere som Altius Gruppen, Swix Sports, Rossignol, Madshus, Norges Idrettshøgskole og Tendenz AS.

ACA Always Clean Air har inngått forbundsavtaler med blant andre:
Norges Skiforbund
Det Slovenske Skiforbundet SloSki,
Det Britiske Skiforbundet
Norges Skiforbund
Norges Skiskytterforbund. 
Dette er forbund vis medlemmer har ekstremt store krav til egen prestasjon, og de vet at et godt inneklima fremmer prestasjonsevnen.  Derfor velger de å ta ACA luftrensere med på laget.

En ACA luftrenser er ikke bare en luftrenser – Det er en ACA.