elkjop-logo-for-hjemmeside.png

Selskapet driver salg av forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater gjennom 415 varehus i Norge, Sverige, Danmark, Finland og på Island, Grønland og Færøyene. 

Selskapets butikker i Sverige og Danmark går under navnet Elgiganten, i Finland under navnet Gigantti, på Island under navnet Elko, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland. I Norge har selskapet 127 butikker, hvorav litt under halvparten drives på franchise-basis. I tillegg driver kjeden 28 mindre Phonehouse-butikker.

BULL_LOGO-stor_sort_16.jpg

Bull Ski & Kajakk har egentlig en veldig enkel forretningsstrategi. I deres butikker skal du kun finne produkter de kan anbefale fordi de har testet det selv. Få varegrupper, ski, kajakk, sykkel og løp, og ekstremt aktive ansatte gjør dette mulig. Noen tror nok at Bull da kun er for de som er svært aktive, men dette mener de er helt feil. De har et enormt utvalg (på de få varegruppene) og du finner et enormt vareutvalg til nettopp deg enten du er på landslaget eller kun koser deg på tur.

Altius-Gruppen-AS_HD.png
Swix-logo-hj-side.png

Swix er en norsk produsent av skismøringskistaver, skibekledning og annet skitilbehør med hovedkontor på Lillehammer. Produkter fra Swix er å finne hos forhandlere av skiutstyr verden over, og de brukes av både norske og internasjonale utøvere i verdenstoppen i ulike ski-disipliner.

Apparatene og filterpakker er i utsalg hos Blåswixbutikken på Lillehammer, også i smørebodene under World Cup og Norges Cup.